Количката е празна

Ултраслим с вкус на ягода 600 гр.

Ултраслим с ягоди 600 гр.

39,80 лв за продукт

Описание

Ултраслим е хранителна добавка, което е предназначена за целите на спорта и диетичното хранене. Балансирания състав от витамини, минерали, протеини и баластни вещества (фибри) я прави уникален заместител на конвенционалното хранене. Четирите вида зърнени култури, лиофилизирани плодове и протеини осигуряват необходимите за човешкия организъм хранителни вещества през всички сезони на годината. Спомага за подобрение на перисталтиката и очистването на храносмилателния тракт, без да предизвиква слабителни симптоми. Съдържанието на мазнини и въглехидрати е сведено до минимум.

Как да приемате Ултраслим:

Две мерителни лъжици (50г.) от Ултраслим добавете към една опаковка кисело мляко (400-500г).

Разбъркайте добре, до като получите хомогенна смес. Пригответе сместа поне 3 часа предварително, за да се хидратират съставките и консумирайте бавно. Така ще постигнете максимален засищащ ефект. За да се възползвате от по-голямо разнообразие в храненето комбинирайте различните видове Ултраслим. При непоносимост към кисело мляко, може да разтворите Ултраслим в прясно мляко, вода или други течности, които трябва да са с ниско съдържание на захари. 
Няма да сгрешите ако приготвите обяда или вечерята си от сутринта или от предната вечер. Така вкусовите качества се подобряват. 

Една мерителна лъжица е равна на 25г.

Препоръчителни дози на прием:

С Ултраслим може да заместите 5-7 хранения седмично. Този режим на хранене ще ви осигури намаляване количеството на телесните мазнини и повишаване на тонуса. В един прием може да косумирате 25-75г.

Комбиниране на Уртраслим:

Не са установени противопоказания при комбиниране на Ултраслим с други хранителни добавки. По време на хранене не се препоръчва комбиниране с други храни.

ВНИМАНИЕ! Не консумирайте Ултраслим директно!

Съставки: суроватъчен протеин; мюсли от: пшеница, овес, ечемик, ръж; пшеничени трици; лиофилизирани малини-парчета; бамбукови фибри; карбоксиметилцелулоза; преработено картофено нишесте.

Още продукти

Резултати 1 - 7 от 7