Услуги
Отдел "Хранителна промишленост"
Технологична помощ в производството на хранителни продукти.
Физико-химичен и микробиологичен анализ на суровини и готова продукция.
Разработване на нов асортимент, технологични схеми и рецептури в хлебопроизводството, сладкарската промишленост и др.
Иновативни решения на проблеми свързани с качеството и трайноста на готовата продукция.
Организация и управление на производството, оптимизиране на производствените процеси.
Периодичен контрол на утвърдените технологии.
Обучение и инструктаж по темите свързани с безопасността и самоконрола при производството на храни.
Изготвяне и внедряване на системата HACCP и ДПП.
Вътрешен одит по безопасност на храните: ДПП, НАССР, IFS food, BRC и др.
При необходимост и всякакви проблеми, свързани с производството на хранителни продукти, потърсете наш екип за съдействие!
Отдел "Селско стопанство"
Технологична помощ и консултации при растителна защита в биоземеделието.
Технологична помощ при обработка, третиране и съхранение на готова земеделска продукция.
Управление на селското стопанство.
Одит и контрол в земеделието.